Workshop djembé

 

Djembespelen: vergeet even de sleur van alledag en doe energie op.

Met een groep een workshop djembe volgen en dan een compleet Afrikaans ritme spelen op het eind. Dat lijkt onmogelijk maar dat is het niet! Er is geen muzikale achtergrond nodig om onder deskundige begeleiding tot behoorlijke resultaten te komen. Het is dan ook een verrassende uitdaging om te doen als onderdeel van uw activiteiten.

De workshop djembe is krachtig en dynamisch waardoor een ongekende energie vrijkomt, maakt deelnemers vrolijk en ontrekt ze even volledig uit de  sleur van alledag. Er is ruimte voor humor, plezier en uitwisseling van ideeen in een ontspannen sfeer zodat iedereen participeert.

Een basisworkshop duurt 60 minuten waarbij wordt uitgegaan van hetgeen iemand kan om van daaruit tot een maximaal haalbaar resultaat te komen.
De workshop kan worden verlengd met 30 of 60 minuten waardoor het ritme meer uitgediept kan worden.

U zult versteld staan van het resultaat!

Wilt u boeken dat kan via tel: 06-41501984/0594-212541.

 www.slaptones-djembe-arrangement.nl

ARR-13: djembé workshop met een lunchbuffet vooraf of na afloop.
( speeltijd tussen 10:00 en 17:00 uur )

Lunchbuffet – arrangement:
Groente- en champignonsoep, huzaren- en vleessalade, div. luxe broodsoorten, div. vleeswaren en kaassoorten, gehaktballetjes in satésaus, stokbrood & kruidenboter, koffie, thee of melk.

Prijzen gebaseerd op de basisworkshop djembé 60 min.

Vanaf 8 pers — € 39,50 p.p.
Vanaf 11 pers — € 37,50 p.p.
Vanaf 15 pers — € 33,50 p.p.
Vanaf 21 pers — € 25,00 p.p.

Voor en meerprijs van € 2,50 p.p. kunt u een ontvangst reserveren. De ontvangst bestaat een kop koffie, thee of fris met groninger koek.

De djembé workshop is te verlengen met 30 minuten ( aan te raden ) of 60 minuten voor resp. € 60 / 100 ongeacht het aantal personen.